Навигација

Успех студената H-Bridges тима Електротехничког факултета

У свечаној сали  зграде Техничких факултета, 21.09. је одржан коктел поводом успеха H-Bridges тима студената Електротехничког факултета на такмичењу IEEE International Future Energy Challenge.

На највећем светском такмичењу универзитетских тимова у области иновативних енергетски ефикасних решења, тим ЕТФ-а освојио је друго место и награду „The Outstanding Performance Award ”.

Прослави је организована за преко 150 званица, међу којима су били представници академије, медија и привредници из нешто више од 60 компанија.

Декан, проф. др Дејан Гвоздић обратио се скупу и честитао награђеном тиму на изузетном успеху. Декан ЕТФ-а је посебно истакао пожртвованост, одговорност и тимски рад студената. Такође је похвалио мултидисциплинарност пројеката који се успешно реализују из године у годину.

Скупу су се обратили и руководилац Лабораторије за дигитално управљање претварачима и погонима академик проф. др Слободан Вукосавић, који је изразио част и задовољство што је баш та лабораторија изнедрила овакве сјајне представнике ЕТФ-а, који су способни да нижу фантастичне успехе широм света.

Након професора Вукосавића, обратили су се члан Надзорног одбора Акционарскиг друштва „Електропривреда Србије“ и Председник извшног одмора компаније Meter&Control Aleksandar Skulić, који су честитали  награђеним студентима на сјајним резултатима,  поносни што су пружајући им подршку, на неки начин постали део једног тако успешног тима.

H-Bridges представници су приказали најзначајније детаље техничког решења и најавили будући пројекат под називом Stereo Switch-mode Audio Power Amplitifer.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0014.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0004.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0008.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0033.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0030.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0067.JPG