Navigacija

Uspeh studenata H-Bridges tima Elektrotehničkog fakulteta

U svečanoj sali  zgrade Tehničkih fakulteta, 21.09. je održan koktel povodom uspeha H-Bridges tima studenata Elektrotehničkog fakulteta na takmičenju IEEE International Future Energy Challenge.

Na najvećem svetskom takmičenju univerzitetskih timova u oblasti inovativnih energetski efikasnih rešenja, tim ETF-a osvojio je drugo mesto i nagradu „The Outstanding Performance Award ”.

Proslavi je organizovana za preko 150 zvanica, među kojima su bili predstavnici akademije, medija i privrednici iz nešto više od 60 kompanija.

Dekan, prof. dr Dejan Gvozdić obratio se skupu i čestitao nagrađenom timu na izuzetnom uspehu. Dekan ETF-a je posebno istakao požrtvovanost, odgovornost i timski rad studenata. Takođe je pohvalio multidisciplinarnost projekata koji se uspešno realizuju iz godine u godinu.

Skupu su se obratili i rukovodilac Laboratorije za digitalno upravljanje pretvaračima i pogonima akademik prof. dr Slobodan Vukosavić, koji je izrazio čast i zadovoljstvo što je baš ta laboratorija iznedrila ovakve sjajne predstavnike ETF-a, koji su sposobni da nižu fantastične uspehe širom sveta.

Nakon profesora Vukosavića, obratili su se član Nadzornog odbora Akcionarskig društva „Elektroprivreda Srbije“ i Predsednik izvšnog odmora kompanije Meter&Control Aleksandar Skulić, koji su čestitali  nagrađenim studentima na sjajnim rezultatima,  ponosni što su pružajući im podršku, na neki način postali deo jednog tako uspešnog tima.

H-Bridges predstavnici su prikazali najznačajnije detalje tehničkog rešenja i najavili budući projekat pod nazivom Stereo Switch-mode Audio Power Amplitifer.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0014.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0004.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0008.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0033.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0030.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2834/DSC_0067.JPG